Самбукол ®

Search

Последни новини

Антивирин е името, дадено като патентна собственост, като се смята, че то е активното вещество, което потиска разпространението на грипния вирус. Названието е дадено от разработчика на Самбукол – д-р. МаделинМумкуоглу.
Антивирин може да бъде намерен във всички плодчета на черния бъз, но благодарение на патентования процес нивата са изключително завишени в Самбукол.

Агенцията по медицина и здравните продукти (MHRA),съобщи че продукти Ехинацея не трябва да се използват за деца под 12г., тъй като има предупреждения за потенциален риск от тежки алергични реакции.
Тъй като наближава сезонът за връщане в училище, всеки родител трябва да мисли за опазването на здравето на детето си.
За алтернатива за стимулиране на имунната система на децата между 2 и 12г. използвайте Самбукол  за деца, с екстракт от черен бъз и добавен Витамин C.

Антоцианините, намерени в лилавия пигмент на черния бъз е установено, че имат значително по-голям антиоксидантен капацитет от обикновените антиоксиданти, като витамин C. Изследванията  показват, че антоцианите в черния бъз всъщност увеличават производството на цитокини , протеини , които действат като посланици в имунната система, и служат за подобряване на имунната  реакция на тялото.

Сава Медикъл ЕООД

Разплащателна сметка в лева:
IBAN: BG85FINV91501015977178 в BGN
BIC код на Първа Инвестиционна Банка – FINVBGSF
ИН по ЗДДС: BG202696081
ЕИН: 202696081

Наши партньори

logo pharmacare auriga site
bioglan logo logo isdin
bioglan superfoods logo new alere toxlogo abbott