Защита на личните данни

Ние в Сава Медикъл ЕООД  зачитаме вашите лични данни и тук искаме да ви информираме как тази информация се използва от нас.

1. ВАШИЯТ ПРОФИЛ

Сава Медикъл ЕООД препоръчва да съхранявате данните за потребителското си име и парола, с които влизате на нашия онлайн магазин, за да се избегне неоторизиран достъп чрез потребителския ви акаунт. Когато сме ви предоставили (или когато вие сте избрали) парола, която ви дава достъп до определени части на нашия онлайн магазин, вие сте отговорни за съхраняването на конфиденциалността на тази парола. Молим ви да не споделята паролата си с никого. Вие (само и изключително) носите пълна отговорност за споделянето на вашите данни с трети страни.

Чрез използване на нашия онлайн магазин, потребителите и клиентите се съгласяват да вземат всички необходими мерки за сигурността на данните, посочени в профила пред трети лица. Ако имате съмнения за неоторизиран достъп или злоупотреба с вашия акаунт, ви препоръчваме да се свържете незабавно с нас за асистиране на национална линия: 02/4444 281 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Сава Медикъл ЕООД си запазва правото да откаже достъп до онлайн магазина, да закрие акаунт или да анулира поръчки, включително потвърдени поръчки, ако открие некоректно използване на данни (злоупотреба) от страна на потребителя/нарушителя.

2. ПОЛИТИКА НА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Ние във Сава Медикъл ЕООД напълно разбираме колко е важна конфиденциалността на вашите данни. Държим на сигурността на нашите потребители и сме осигурили всички технически средства за опазване на личната ви информация.

Бихме искали да знаете, че събираме и използваме лична информация, за да разберем по-добре вашите нужди и интереси и да ви обслужваме по-качествено. Използваме тази информация, за да комуникираме с вас относно продукти, промоции и оферти; за доставка на продукти; за обработка на плащания; за уточняване на детайли по ваши инструкции към нас. В допълнение към информацията, която вие ни предоставите чрез регистрация в нашата платформа, ние може така също да събираме информация по време на вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация. Информацията, която събираме ни помага да направим вашето посещение по-последователно и персонализирано. 

Сава Медикъл ви препоръчва:

- Пазате паролата си!

- Не предоставяйте паролата и потребителското си име на никого. Лице, което знае паролата ви, има достъп до акаунта Ви; 

- Избягвайте използването на една и съща парола за различни акаунти; 

- Добра и препоръчана практика е често да сменяте своята парола.

Сава Медикъл ЕООД няма да изисква от вас да ни разкривате своята парола. Сава Медикъл няма да изисква при обаждане по телефона с цел потвърждане на вашата поръчка да ни предоставяте лични данни за банкова сметка, както за кредитни карти. Всяко подобно обаждане или съобщение по имейл или телефон трябва да бъде игнорирано. Ако попаднете в подобна ситуация, моля незабавно да се свържете с нас на национална линия: 02/4444 281 или на посочените имейли за контакт с нас.

3. ПРЕДПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

САВА МЕДИКЪЛ ЕООД се задължава да спазва стриктно разпоредбите на ЗЗЛД и да въведе подходящите технически и организационни мерки, за да опазим вашата сигурност и конфиденциалност.

САВА МЕДИКЪЛ ЕООД се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от вас лични данни по какъвто и да е начин.

САВА МЕДИКЪЛ ЕООД се задължава да не предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на клиента/потребителя, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация.

САВА МЕДИКЪЛ ЕООД не носи никаква отговорност, ако трети лица умишлено използват лична информация, свързана по някакъв начин с вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби.

САВА МЕДИКЪЛ ЕООД си запазва правото да изпраща актуална информация за продукти, промоции, новини, ценови листи и преференциални предложения на предлаганите от нас продукти до всеки клиент, който изрично не е упоменал, че не желае да получава подобни съобщения.

Сава Медикъл ЕООД

Разплащателна сметка в лева:
IBAN: BG85FINV91501015977178 в BGN
BIC код на Първа Инвестиционна Банка – FINVBGSF
ИН по ЗДДС: BG202696081
ЕИН: 202696081

Наши партньори

pharma care SITE

ortis site

auriga site

alere tox

vivil site